Vil du bidra til at norske gründere og vekstselskaper lykkes?

Søknadsfrist: Snarest

Nå skal vi bygge Monner 2.0, bli en del av Norges ledende Fintech-selskap!

Monner er en digital plattform som bidrar til vekst i nye og etablerte gründerbedrifter. Vi setter penger i arbeid ved å koble gründerbedrifter direkte med investorer og andre selskaper som får gründeren til å nå sine mål. Monner bygger helt nye finansielle produkter og tjenester som møter de reelle behovene til bedrifter og menneskene bak. Vi er i kraftig vekst og ser nå etter flere dyktige mennesker som ønsker å bli med på å bygge gründernes digitale tjenesteplattform for vekst. 

Om kulturen i Monner:

Monner er markedsleder innen crowdfunding av lån til bedrifter. Nå skal vi akselerere veksten og du har muligheten til å bli med på å skape Monner 2.0. Monner er i dag et sammensveiset team på 14 personer. Alle er eksperter innen sine fagområder, og alle brenner for å skape fantastiske produkter og tjenester for både gründerbedrifter og investorer. Vi er teknologer, designere, markedsførere og økonomer. Vi vet at vi er best sammen og derfor er det å være en god lagspiller og medmenneske egenskaper som er enda viktigere enn å være den beste innen sitt fagfelt. Dersom et sammensveiset team skal yte best, må det bestå av skikkelige folk. 

Dette er selskapet for deg som er opptatt av å bli utfordret og liker å være med på å bygge noe viktig sammen med folk du digger å være sammen med. 

Disse stillingene kan du søke på nå! Monner er i sterk vekst og er nå en scale-up. Vi har enda større ambisjoner og søker etter de dyktigste fagfolkene til å skape Monner 2.0! I dag har vi to stillinger utlyst, og flere kommer, men vi tar også alltid i mot en åpen søknad via hei@monner.no

Performance Marketer

Performance Marketer Vi ser etter en nysgjerrig og kreativ digital markedsfører som finner triggerpunktene til Monners kunder. I rollen som performance marketer vil du ha ansvar for å både analysere og optimalisere konvertering fra alle kanaler. Du vil jobbe tett med Content & Community Manager i tillegg til å bistå vårt performance byrå med innsikten de trenger for å kunne levere konverterende markedsaktiviteter.
Les mer om stillingen her

Content Writer

Vi ser etter en rask og ivrig Content Writer som kan bistå salgs- og markedsavdelingene våre med å skrive tekster til lånekampanjer på Monner.no. Her får du muligheten til å lære og å skrive om mange forskjellige bransjer og bedrifter. Les mer om stillingen her og ta kontakt med hei@monner.no.