Frist: 27. april

Vil du jobbe med et motivert, engasjert og innovativt utviklingsteam i SG Finans?

Vi utvider vår interne IT-avdeling, og ønsker oss en engasjert og løsningsorientert utvikler! Du vil jobbe med både interne og eksterne teknologihoder, med videreutviklingen av våre mest sentrale systemer.

Hos oss får du innovative og utfordrende oppgaver i et internasjonalt konsern og Norges ledende finansieringsselskap, med konkurransedyktige lønnsbetingelser og noen av bransjens beste forsikrings- og pensjonsordninger. Hos oss er strukturen flat, og miljøet både kreativt og åpent!

Vi sitter i moderne og sentrale lokaler på Lysaker Brygge, hvor du også vil få tilgang til parkeringsanlegg. I bygget har vi også eget treningsrom, hvor det hver uke vil være tilgjengelig PT.

Vi er motiverte, engasjerte og vi jobber hardt. Derfor verdsetter vi også fleksibilitet, og en god ferie! Selskapet har ferieboliger i blant annet Kroatia, Cannes, Spania, Geilo, som du også vil få tilgang til!

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med:

  • Utviklingen av våre frontsystemer som en del av et engasjert team med utviklere, både interne og innleide konsulenter.
  • Du vil jobbe i det funksjonelle paradigmet gjennom programmering i funksjonelle språk som Scala og Elm.
  • Å utvikle egen kompetanse, og fortløpende implementere nye teknologimuligheter
  • Fremtidsfokuserte løsninger i en bransje med kjappe endringer.

Vi søker deg som har kjennskap til teknologi som Scala, Elm, Ruby On Rails, MS SQL, Web Services etc. Det viktigste er likevel at du har generell programmeringskompetanse. Du er stolt over å vise oss tidligere arbeid, både profesjonelle og private prosjekter.

Hvis du i tillegg er fremoverlent og løsningsorientert, og ønsker å ta del i det faglige miljøet vi allerede har vil vi definitivt snakke med deg!

Du har gjerne:

  • Relevant høyere utdanning, eller relevant arbeidserfaring. Du kan godt være nyutdannet, eller ha et par års erfaring som utvikler.
  • God kontroll både på norsk og på engelsk.

Er du nysgjerrig og har flere spørsmål? Vår rådgiver i Dfind, Elisabeth Langseth er tilgjengelig på 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no

 

 

Ledige stillinger

Utviklet av Martin Grønneberg