Ledig stilling:

Vil du lede innovasjonsarbeidet for noen av landets største selskaper?

Denne stillingen er ikke lenger aktiv.
Reodor søker Senior Business Designer

Reodor er dels innovasjonsstudio og dels investeringsselskap, som sammen med landets fremste selskaper skaper nye forretningsmuligheter og topplinjevekst gjennom design og utvikling av produkter, tjenester, forretningsmodeller og prosesser.

Brenner du for strategi, innovasjon og jakten på nye forretningsmuligheter for etablerte aktører? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidssted: Torggata 15, Oslo

Søknadsfrist: 10. februar

Søk på stilling

Som Senior Business Designer i Reodor vil du få ansvaret for å sikre at våre innovasjonsprosjekter leverer på strategien og forretningsmålene kundene du er ansvarlig for har satt, og at kundene våre kontinuerlig vokser sterkere. Du vil i prosjekter lede et team av dyktige produkt- og forretningsutviklere som sammen utvikler nye løsninger og forretningskonsepter, og ha operasjonelt ansvar i flere deler av prosjektenes prosess.

Internt ønsker vi at du også bidrar til utvikling av prosesser, metoder og verktøy som sørger for at vi hele tiden forbedrer måten vi sikrer forretningsverdi når vi innoverer – på tvers av selskaper, sektorer og bransjer både i Norge og internasjonalt. Vi ønsker også at du spiller en sentral rolle i selskapets videreutvikling fra et kommersielt og forretningsmessig perspektiv.

Som del av Reodor får du mulighet til å drive innovasjon for noen av landets fremste aktører, gjennom interessante, varierte og utfordrende prosjekter. Vi er nå i en vekstfase og på veien mot våre internasjonale ambisjoner vil du spille en sentral rolle, som også gir mulighet for aksjer. Vi er i opptatt av å skape et fantastisk arbeidsmiljø, med gode lagspillere som bryr seg om, lytter til, og går i bresjen for sine kolleger. For å sikre et sunt arbeidsmiljø tilbyr vi gode ansattordninger som fleksibel arbeidstid, fri ferie, faglig utviklingsbudsjett, og gode ordninger for forsikring, sykefravær og foreldrepermisjon.

Personen vi ser etter er en engasjert, sulten og ambisiøs sjel som er opptatt av handling, resultater og produkter og tjenester som skaper reell verdi. I Reodor har vi en flat organisasjon, med høy grad av tillit og forventning til at man selv tar ansvar for verdiskaping. Det skulle bare mangle ettersom den vi ser etter har med seg flere års relevant erfaring fra innovasjon i etablert næringsliv og med senior beslutningstagere.

Søknad og spørsmål:

Føler du et kall? Da hører vi gjerne fra deg med CV, noen setninger om deg og din relevante erfaring fra design, teknologi og forretningsutvikling, og hvorfor du brenner for å jobbe med corporate innovation.

Søknader og eventuelle spørsmål til stillingen sendes daglig leder i Reodor, Nassir Achour, på nassir@reodor.io, eller partner Malin Husefest på malin@reodor.io.

Vi ser frem til å høre fra deg!