Vipps søker app-utvikler

Klar for å gjøre hverdagen til 2,9 millioner nordmenn litt lettere?

Vipps har en mission og det er å gjøre betaling befriende enkelt! Med de beste, og kuleste utviklerne får vi til nettopp dette. Nå lanserer vi blant annet en helt ny app; uten legacy, uten lappeløsninger, og vi vil ha deg med på laget!

Gjennom fusjon med BankAxept og BankID står vi i en unik posisjon til å skape en ny standard for betaling og identifikasjon både i Norge eller hvor mulighetene måtte by seg. Vi føler oss som en startup, men med fordelene og tryggheten til et stort selskap. Vipps har kommet langt med å forenkle vennebetaling og har byttet ut kontonummer med telefonnummer. I tillegg til å være tilgjengelig for alle, i alle aldre, skal vi levere en totalløsning for betaling og ID. Vi flytter straks til vårt flunkende nye hovedkontor i Deichmanns i Bjørvika, noe som gir oss mulighet til å jobbe, teste og utvikle på nye, innovative og kreative måter. Alt er mulig!

For å nå nye høyder trenger vi din hjelp! Vi trenger app-utviklere som digger å jobbe etter MVVM, tar ansvar for hele app-opplevelsen og gjerne synser noe om UX/UI. Du har kanskje testet ut functional style programming, og elsker forenkling og simplifisering av løsninger. Hos oss er alle i teamet aktive deltakere gjennom hele prosessen i utviklingen av appen, og vi tror på godt lagspill.

Som en del av appteamet i Vipps vil du rapportere til våre superhelte Lasse og Theo på hhv. Android og iOS. Teamet jobber agilt og kryssfunksjonelt og man har fingrene i fatet fra idé til lansering. Hos Vipps er det teamet som definerer produktet, ikke bare produkteieren. I tillegg har vi tro på at en god dose humor og oppriktig nysgjerrighet er noe av det viktigste vi har med oss på jobben hver dag!

Så; ikke bare får vi byens feteste og bruker-inkluderende kontor og showroom, hvor vi kan invitere folk inn i vår café og teste nye løsninger, men vi har i tillegg den beste gjengen, en sprudlende kultur og et utrolig spennende produkt med alle verdens muligheter for fremtiden! Blir du med?

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

 

 

Stillinger

Se alle stillinger

Vi benytter cookies på shifter.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.