Visindi søker Rådgiver – Research & Analyse

Søknadsfrist: Snarest

Analytisk nettverksbygger som finner de beste kandidatene til styreverv og topplederstillinger

Som researcher i Visindi vil du bidra til å løse interessante og utfordrende oppdrag i tett samarbeid med andre dedikerte rådgivere. Du analyserer kundens nåværende og fremtidige kompetansebehov og hva som kreves for å oppnå suksess i den enkelte rolle og virksomhet, og basert på denne innsikten identifiserer du de beste kandidatene til våre oppdragsgivere i privat og offentlig sektor. Ditt bidrag til å skape en tillitsbasert arena med våre kandidater og kunder er avgjørende for vår suksess.

Stillingen er en spennende mulighet for deg som liker å balansere dine analytiske sider med dine relasjonsbyggende egenskaper. Stillingen er operativ og variert, og du må trives i en travel hverdag med mange ulike oppgaver.

Vi søker deg som har god innsikt i og sterkt engasjement for det som skjer i næringsliv og samfunnsliv for øvrig. Du har utdanning på masternivå og gjerne arbeidserfaring fra analytisk arbeid i et profesjonelt miljø, f.eks. med rekruttering, rådgivning, journalistikk, interessepolitikk eller salgs- og markedsarbeid. Interesse for, og innsikt i, teknologisk orienterte virksomheter vil være et pluss. Vi forutsetter gode skriveferdigheter og god muntlig formuleringsevne. Også nyutdannede inviteres til å søke.

I Visindi vil du delta aktivt i både ekstern nettverksbygging og utvikling av intern arbeidsmetodikk for ytterligere å styrke vår posisjon som et toneangivende selskap innen rekruttering av toppledere og styreledere.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Hilde Heines Bachmann, tlf. 408 51 957. Søk på stillingen snarest og senest innen 14. oktober.

 

Stillinger

Se alle stillinger