Ilina Stølsnes-Rørvik, Vellu Vänttinen og Anna Orkisz.

The Lunicorn utvider: – Jeg elsker å gå ut av komfortsonen

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 6. mai 2019

Jakten på hele verdens startupmiljøer har fått tre nye hjelpere. 

Anna Orkisz er ansatt som «Media Production Manager», og skal i The Lunicorn sørge for at alle produksjoner går som planlagt.

Hun har tidligere jobbet i Europaparlamentet.

– Da jeg oppdaget The Lunicorn, følte jeg umiddelbart at dette var et team jeg ville jobbe med. Videoproduksjon er min greie, sier Orkisz, og legger til:

– Vi er fortsatt på et tidlig stadie, og du aner ikke hva som kommer til å skje om bare noen måneder, sier hun.

Personlig utfordring

Vellu Vänttinen er selskapets nye «Growth Strategist». Han er en førsteårsstudent på en bachelor i «Business Administration» ved BI.

– Jeg skal hovedsakelig jobbe med brukervekst, sosiale medier samt merkevarestrategi, sier han.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben? 

– I en liten startup får jeg mye ansvar og jeg får brukt kreativiteten min. Dessuten får jeg et utrolig nettverk, sier Vänttinen.

Han ser på jobben som en fin personlig utfordring.

– Jeg elsker å gå ut av komfortsonen min.

Fra idé til virkelighet

Ilina Stølsnes-Rørvik er The Lunicorns nye «Impact Manager». Hun skal jobbe med PR og kommunikasjon, events og research, blant annet.

– Jeg ser frem til å oppdage og presentere nye fjes og byer, og ulike historier fra en ny vinkel. Jeg ønsker også å sette fokus på den positive effekten så mange talentfulle mennesker bringer fra idé til virkelighet, sier hun.

The Lunicorn består fra før av Matthew Smith og Mina Wang-Andersen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.