Valdemar Rolfsen er ny CTO i Ignite Procurement.

Han er ny CTO i Ignite Procurement: – Jeg tror vi kommer inn på akkurat riktig tidspunkt

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 26. september 2018

Valdemar Rolfsen (24) skal sikre skalering i det unge IT-selskapet. 

– Vi har store planer om ekspansjon både i Norge og i utlandet, og jeg tror vi kommer inn på akkurat riktig tidspunkt med tanke på at digitalisering står på agendaen for utrolig mange selskaper, sier Valdemar Rolfsen, ny CTO i Ignite Procurement.

Selskapet har siden 2016 utviklet en software som bistår kunder og konsulentselskaper med å analysere og automatisere det strategiske innkjøpsarbeidet.

– Jeg ble veldig imponert over teamet bak selskapet, både med tanke på deres tidligere erfaringer, måten de jobber på og ikke minst kunnskapen deres innenfor innkjøps-feltet, sier Rolfsen om bakgrunnen for jobb-byttet.

– I tillegg syns jeg digitalisering i B2B-markedet er et utrolig spennende felt der jeg tror det kommer til å skje mye de kommende årene.

Han kommer fra stillingen som prosjektleder og co-founder i Korde AS.

– Nå vil jeg få hovedansvaret for skalerings – og utviklingsarbeidet knyttet til plattformen Ignite Analytics, samt være en sparringspartner for strategiske valg for videreutviklingen av selskapet, sier Rolfsen.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.