Valdemar Rolfsen er ny CTO i Ignite Procurement.

Han er ny CTO i Ignite Procurement: – Jeg tror vi kommer inn på akkurat riktig tidspunkt

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 26. september 2018

Valdemar Rolfsen (24) skal sikre skalering i det unge IT-selskapet. 

– Vi har store planer om ekspansjon både i Norge og i utlandet, og jeg tror vi kommer inn på akkurat riktig tidspunkt med tanke på at digitalisering står på agendaen for utrolig mange selskaper, sier Valdemar Rolfsen, ny CTO i Ignite Procurement.

Selskapet har siden 2016 utviklet en software som bistår kunder og konsulentselskaper med å analysere og automatisere det strategiske innkjøpsarbeidet.

– Jeg ble veldig imponert over teamet bak selskapet, både med tanke på deres tidligere erfaringer, måten de jobber på og ikke minst kunnskapen deres innenfor innkjøps-feltet, sier Rolfsen om bakgrunnen for jobb-byttet.

– I tillegg syns jeg digitalisering i B2B-markedet er et utrolig spennende felt der jeg tror det kommer til å skje mye de kommende årene.

Han kommer fra stillingen som prosjektleder og co-founder i Korde AS.

– Nå vil jeg få hovedansvaret for skalerings – og utviklingsarbeidet knyttet til plattformen Ignite Analytics, samt være en sparringspartner for strategiske valg for videreutviklingen av selskapet, sier Rolfsen.

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter