resultat

Solid vekst for 24sevenoffice i første kvartal

33 prosent vekst sammenlignet med samme periode i fjor. 

Eirik Aalvik Stranden er CEO i 24sevenoffice.
Publisert Sist oppdatert

Ifølge en kvartalsrapport fra selskapet økte nettoomsetningen med 33 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, til 104,5 millioner svenske kroner.

Driftsresultatet (EBITDA) endte på 23,5 millioner svenske kroner, mens resultat etter skatt ble 5,8 millioner svenske kroner. Resultat per aksje var 0,08 svenske kroner.

– Jeg er virkelig stolt og spent over å dele denne kvartalsrapporten der den organiske veksten fortsatte å være sterk med 33 prosent vekst sammenlignet med samme periode i fjor, sier Eirik Aalvik Stranden, CEO.

Han legger til at selskapet nå har nådd en viktig milepæl med en EBITDA-margin på 22 prosent og positiv kontantstrøm for kvartalet.

– De siste to årene har vi jobbet dag og natt for å utnytte de spennende vekstmulighetene, sier Stranden.

Han sier selskapet har investert tungt i teknologi, både på kjerneplatformen, AI-regnskap og flere nye forretningsområder som lønn, inkasso, HR og materiellplanlegging for produksjonsbedrifter.

Stranden trekker også frem at selskapet har modernisert merkevaren og gått inn i nye markeder for å bli et virkelig internasjonalt B2B SaaS-selskap.

(Saken er laget med kunstig intelligens og kvalitetssikret av Shifters journalister.)