Om Shifter

Shifter er en uavhengig nettavis om bedriftene som bygger det nye Norge.

  • Noen av vår tids største utfordringer påvirker det norske næringslivet. Når samfunnet går fra analogt til digitalt, fra fossilt til fornybart eller fra manuelt til automatisk skaper det nye muligheter. Både gründere og mange etablerte næringslivsledere har grepet disse mulighetene. Noen lykkes, andre mislykkes. Vi i Shifter følger det innovative næringslivet på godt og vondt, og har som mål å bringe nyhetene, analysene, fortellingene og kunnskapen som skal til for at flere lykkes.
  • Shifter ble startet av journalistene Lucas H. Weldeghebriel og Per-Ivar Nikolaisen i 2016, med bakgrunn fra blant annet Aftenposten, Dagens Næringsliv, VG og Teknisk Ukeblad. De så den voksende floraen av oppstartsselskaper, og var sikre på at disse ville spille en viktig rolle i omstillingen økonomien må gjennom. Denne utviklingen fortjente mer og bedre journalistikk.
  • Shifter jobber selvfølgelig etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Dersom du mener deg urettmessig behandlet, kan du klage oss inn til Pressens faglige utvalg (PFU) for behandling og vurdering.
  • Har du tips til saker vi bør skrive om eller ønsker kontakt av en annen grunn, ikke nøl med å ta en telefon eller sende oss en epost.

Per-Ivar Nikolaisen, redaktør Tlf: +47 926 88 389 E-post: [email protected]

Lucas H. Weldeghebriel, daglig leder og journalist Tlf: +47 986 44 403 E-post: [email protected]

Aslaug Ingeborgrud Syvertsen, kommersiell leder og økonomisjef Tlf: +47 992 18 315 E-post: [email protected]

Tips? [email protected]

Powered by Labrador CMS