Jan Arild Svello blir forretningsutvikler i Convertelligence.
Jan Arild Svello blir forretningsutvikler i Convertelligence.

Jan Arild Svello er ny forretningsutvikler i Convertelligence

Publisert Sist oppdatert

Jan Arild Svello går fra Activetainment til Convertelligence, og sier han gleder seg til å jobbe med "Nordens flinkeste innen språkteknologi". 

Svello har jobbet i Activetainment helt siden oppstarten i 2012, og utviklet treningsapparater der de kombinerte elementer fra trening og gaming for å lage simulatorer. Han forteller at han tar med seg mange verdifulle erfaringer i løpet av årene da produktet ble tatt fra idénivået til fysisk ferdig produkt, og alle elementene som ligger bak.

Likevel begynte tiden nå å bli moden for å ta med seg denne kunnskapen inn i en annen jobb.

-- Det kom til et punkt der jeg måtte forlate skuta i Activetainment for å få et miljøskifte og nye utfordringer. Jeg har fulgt godt med på hvordan økosystemet har utviklet seg, og jeg hadde sirklet inn noen selskaper i vekstfasen som sett utenfra virket spennende. Etter å ha blitt kjent med selskapet og menneskene bak fant jeg raskt ut at Convertelligence tikket av alle boksene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, forteller Svello.

-- Blir bedre jo mer det brukes

Som forretningsutvikler i Convertelligence skal han blant annet jobbe med maskinlæring og kunstig intelligens -- og digitalisering av kundeservice. Dette innebærer blant annet å introdusere folk for fordelene ved å bruke chatbot-plattformen Kindly.

-- Jeg ser frem til å bli kjent med hele teamet og alle de superdyktige menneskene her. Vi er jo blant Nordens flinkeste innen språkteknologi. Vi har en state-of-the-art teknologi som vi bare har vist overflaten av. Og det er jo noe av det som er gøy med maskinlæring og kunstig intelligens: produktet vårt blir bedre jo mer det brukes – litt motsatt av den hardwarebransjen jeg kom fra.