Ann-Kristin Raknes Pfründer mottok prisen på vegne av over 400 Too Good To Go-ansatte under den offisielle åpningen av Oslo Innovation Week 2019. Foto: Gorm K. Gaare
Hederspris til matsvinn-app: "Villigheten til å ta miljøvennlige valg i hverdagen er stor"
Årets Oslo Innovation Award gikk til Too Good To Go.
Annonse
Prisen ble utdelt under åpningen av Oslo Innovation Week mandag. Den gis til et vekstselskap som kan vise til en bærekraftig forretningsmodell samtidig som de løser et samfunnsproblem.
Nå opplyser selskapet å være verdens største nettbaserte markedsplass for overskuddsmat med over 30.000 samarbeidspartnere og over 15 millioner brukere.
Annonse
Appen er tilgjengelig i 13 land, og i Norge har 1700 butikker og 850.000 nordmenn til sammen reddet over 2,2 millioner porsjoner med overskuddsmat.
– Vi ser at villigheten til å ta miljøvennlige valg i hverdagen er stor, både hos folk og bedrifter, når det blir gjort enkelt, tilgjengelig og gøy, sier Raknes Pfründer.