Anne Line Grepne er ny daglig leder i Stacc Flow.
Anne Line Grepne er ny daglig leder i Stacc Flow.

Anne Line Grepne er ny sjef i Stacc Flow: Skal videreutvikle fintech-selskapet

Publisert Sist oppdatert

– Jeg begynner i Stacc Flow på et veldig spennende tidspunkt, sier Stacc Flows nye sjef. 

Anne Line Grepne har de siste 12 årene jobbet med å rådgi store og små virksomheter som konsulent i PwC Consulting og Metier OEC. Hun har også jobbet fire år som prosjektsjef ved NHH, hvor hun også er utdannet i sin tid.

Blant det første hun gjorde i sin nye stilling var å utfordre IT bransjen. Stacc har allerede utført ett av flere workshop for å gi jenter i bransjen et fortrinn. Først ut var et event for jenter som studerer IT i Bergen.

Grepne mener nemlig tiden er inne for å aktivt investere i jentene:

– Til tross for svært flinke kvinnelige lederskikkelser, er fintech en gubbete bransje. Nå er det på tide at jentene kommer på banen, sier Grepne.

Stacc Flow tilbyr et produkt for generisk systemstøtte til prosesser generelt, og innen bank og finans spesielt.

– Jeg begynner i Stacc Flow på et veldig spennende tidspunkt for selskapet. Vi har et veldig godt og særs skalerbart produkt, som nå utvikles nå til å bli enda bedre. Flow har utvilsomt et kjempepotensial, sier Grepne.

Hun skal jobbe med videreutvikling av selskapet, og ha et overordnet leveranseansvar for Stacc Flows prosjekter og produktutvikling.

Bransje i rivende utvikling

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Kombinasjonen av fantastisk flinke, flotte folk, et spennende produkt, karismatiske ledere og en bransje i rivende utvikling var veldig forlokkende, sier hun - og fortsetter:

– De siste årene har jeg blitt mer og mer opptatt av alt det spennende som oppstår i skjæringsfeltet mellom forretning og teknologi, og hvor viktig det er å dele kompetanse og jobbe sammen på tvers av disse litt unødvendige skillene og siloene, sier hun.

– Hva ser du frem til?

– Lære masse, sette i gang med nye oppgaver og treffe nye mennesker! Være med på de viktige neste stegene i Flow's historie, jobbe sammen med utrolig dyktige mennesker.