Hanna Høiness (høyre) og Anniken Fjelberg går inn på eiersiden, og i Fjelberg sitt tilfelle også i styret, i KinderID, gründet av Simen Vatne (midten).
Hanna Høiness (høyre) og Anniken Fjelberg går inn på eiersiden, og i Fjelberg sitt tilfelle også i styret, i KinderID, gründet av Simen Vatne (midten).

Simen Vatne med nye investorer: Anniken Fjelberg og Hanna Høiness går inn i KinderID

Publisert Sist oppdatert

Gründer og investor Anniken Fjelberg går inn som eier og styremedlem i KinderID, og produkt- og emballasjedesigner Hanna Høiness kommer også inn på eiersiden. 

KinderID lanserer i dag en crowdfundet investorkampanje sammen med Camilla Andersson og SparkUp, skriver styreleder Joachim Levin i en pressemelding. Målet er å hente mellom 1.5 - 2 millioner kroner i kampanjen, og allerede før den gikk live, investerte en leadinvestor fra privat sektor 500.000 kroner.

Gründer av KinderID, Simen Vatne, forteller at de har flere planer for 2019.

-- Vi sikter på ny produktlansering i april i år, der vi lanserer en helt ny applikasjon, ny webplattform og hele 3 nye produkter. At vi nå beviser versatiliteten i vår produktportefølje og våre kunders betalingsvilje, også mot mange ulike målgrupper, er det viktigste vi gjør nå fremover.

Blant investorene er altså Joachim Levins partner, Anniken Fjelberg. Sammen har de gründet 657 Oslo og markedsføringsbyrået Superblaise. Hanna Høiness står blant annet bak 71 Grader Nord-logoen og andre kjente prosjekter, og skal jobbe med å utvikle selskapets produkter videre.

-- Ærlig og sympatisk

KinderID utvikler et analogt armbånd og en mobilapp, som begge skal hjelpe foreldre å finne igjen barn som blir borte når barna eller hele familien er ute på tur. Hvert armbånd har en kode man kan skrive inn på KinderID sin nettside, og finne de foresatte. Etter hvert er planen at selskapet skal implementere lavterskelteknologi i produktene - for eksempel sensorer.

Simen Vatne har også tidligere blitt intervjuet av Shifter, da spesielt om erfaringene han har fått fra å være en "tenåringsgründer". Styreleder Joachim Levin uttalte seg i februar om hvorfor han valgte å gå inn som styreleder i nettopp KinderID, som har opplevd flere prøvelser på veien til massemarkedet.

-- Simen har høy kunnskap om utrolig mange ting som jeg ikke alltid skjønner hvor han har fra, men jeg har forstått at absolutt alt han kan er selvlært. Det er også noe veldig ærlig og sympatisk over hvordan han har gått på en smell, lært av det og forteller historien sin videre til andre, sa Levin den gang.

Les mer: Simen Vatne: «Alt en gründer ikke bør gjøre»

Powered by Labrador CMS