Arundo
Arundo

Norske Arundo henter 193 millioner kroner

Publisert   Sist oppdatert

Oslo-baserte Arundo Analytics ble etablert i 2015 og utvikler avanserte analyseverktøy for tungindustrien. Nå trenger de ikke tenke på pengeinnhenting på en stund.

Torsdag annonserte Arundo at de hadde lukket en emisjonsrunde på 25 millioner dollar, eller 193 millioner norske kroner. Frem til da hadde de hentet om lag 250 millioner kroner.

-- Denne investeringen er en validering av produkt- og markedsstrategien som teamet vårt har ført de siste to årene, sier Tor Jakob Ramsøy, administrerende direktør i Arundo i en pressemelding.

Flere store nye investorer deltok i runden. Blant annet Stein-Erik Hagen-eide Canica, Sundt AS, Stokke Industri, Strømstangen, Arctic Fund Management. I tillegg fulgte eksisterende investorer som Standford-StartX Fund og Northgate Partners opp tidligere investeringer.

Arundo, skal ifølge pressemeldingen, bruke pengene på salg og markedsføring i tungindustri som olje, gass, kjemi, energi og produksjonsindustrien. De ønsker også å ansette flere utviklere og data scientists.