Decisions-teamet ved StartupLab. Foto: Privat
Decisions-teamet ved StartupLab. Foto: Privat

Decisions vant høythengende Microsoft-pris: «En global mulighet»

Publisert Sist oppdatert

Software-selskapet ble kåret til årets beste «Office Integrasjon» på Microsoft Ignite. Nå høster løsningen lovord fra IT-kjempen. 

–Vi betjener nå kunder på tre kontinenter og forventer å ha totalt 45 kunder mot slutten av året, sier Jørgen Solberg, gründer og CEO i Decisions ved StartupLab i Oslo.

I fjor kom selskapet på en 2. plass i samme kategori. Nå klatret de helt til topps.

– En anerkjennelse av at løsningen er 100 prosent integrert med de nye tjenestene i Office 365, og at vi verdiøker plattformen til Microsoft, sier Solberg.

Decisions’ løsning er et verktøy som tilrettelegger for effektiv planlegging og organisering, alt integrert i Microsoft Office 365. Systemet kan blant annet forstå et referat – og trekke ut aktuelle aksjonspunkter automatisk.

Microsoft omtaler prisen som «en global mulighet»:

– I år fikk vi hundrevis av nominasjoner, deriblant gitt av Decisions’ kunder. Da vårt ingeniør-team vurderte løsningen, ble det helt klart at de er en topp-løsning i kategorien, sier Ben Summers, «senior product marketing manager» i Microsoft Office 365 Ecosystem, basert i Redmond, Wash.

Like etter sommeren sikret Decisions 11 millioner kroner til en internasjonal satsning, et beløp hentet i en fulltegnet emisjon fra Skagerak Maturo Seed og eksisterende investor Holta Invest, samt flere private.

– 80 prosent av ledere stiller totalt uforberedt i ledermøtene, også når de skal ta viktige beslutninger, sa Solberg til Shifter den gang:

– Det kan gi diskusjoner i feil retning, og dermed føre til dårligere beslutninger, noe som igjen kan påvirke bunnlinjen i selskapet.

Powered by Labrador CMS