Ian Brown har fått fast hyre i Netlife, og beholder stillingstittelen grafisk designer.
Ian Brown har fått fast hyre i Netlife, og beholder stillingstittelen grafisk designer.

Ian Brown blir grafisk designer i Netlife

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra Netlife opplyses det at Ian Brown blir fast ansatt som grafisk designer i Netlife -- i en tid der mange selskaper satser på det heldigitale. 

Ian Brown, som opprinnelig er fra New York, har studert grafisk design ved både Pratt Institute og Gerrit Rietveld Academie. Både ved sistnevnte og Kunsthøyskolen (KHiO) har han vært foreleser. I pressemeldingen fortelles det at Brown skal jobbe med visuelle identiteter, konseptutvikling og merkevarebygging.

– I Netlife vil jeg bidra til å styrke byrået ytterligere på visuelt design og utvikling av designsystemer på tvers av kanalene som dagens virksomheter bruker. Jeg opplever at Netlife har et totalperspektiv på merkevarebygging og bred tverrfaglig kompetanse som gir meg et godt utgangspunkt for å skape verdi for brukerne, sier grafisk designer Ian Brown.

Brown er opprinnelig fra New York, men flyttet til Norge som 14-åring. Som grafisk designer har han flere kjente navn i portføljen over tidligere arbeid: KORO, Nasjonalmuseet, Karl Lagerfeld og Henie Onstad Kunstsenter.