Eldri Coll Mossige er ny
Eldri Coll Mossige er ny "Head of Strategy & Business Development" i Folq. Foto: Privat

Eldri Coll Mossige til Folq: "Tar endelig fatt på gründerlivet"

Publisert Sist oppdatert

Folq utvider med ny "Head of Strategy & Business Development".

Mossige er utdannet sivilingeniør og har en mastergrad i entreprenørskap fra NTNU. Hun har tidligere vært konsulent, først i Bekk Management Consulting, deretter i Fjord.

Nå skal Mossige lede arbeidet med å gjøre Folqs tjenester tilgjengelig innen nye fagområder, blant annet "management consulting".

– Etter hvert skal jeg også jobbe med å ta Folq inn i nye geografiske markeder, sier hun.

Folq er en plattform som matcher selvstendige konsulenter med kunder og oppdrag.

– Hvorfor gikk du for akkurat denne jobben?

– Som konsulent har jeg hjulpet virksomheter i det digitale skiftet, men konsulentbransjen har i mindre grad vært berørt av det selv. Dette er nå i endring, flere og flere kjøper og selger konsulenttjenester gjennom konsulent-meglere eller selvbetjente plattformer, sier Mossige, og legger til:

– Jeg har selv sett at kunder ville kunne nytt godt av å bruke Folq sin tjeneste, og som selvstendig konsulent gjennom Folq sitter man selv igjen med en mye større del av kaka når faktureringa er gjort.

– Hva ser du frem til?

– Først og fremst gleder jeg meg til å ta fatt på gründerlivet som jeg har drømt om helt siden jeg gikk ut fra Entreprenørskolen ved NTNU. Og så gleder jeg meg til å videreutvikle tjenesten sammen med resten av teamet, og gjøre den tilgjengelig for flere.

Powered by Labrador CMS