Administrerende direktør Mona Askmann sammen med leder for digitalisering Jo Morten Sletner hos Norgesnett AS. Foto: Norgesnett

Norgesnett har signert ny kontrakt med Powel Asset Performance

Publisert Sist oppdatert

Powel Asset Performance, som leverer løsningen UtilityFlow, har blant annet utarbeidet en app for iOS og Android.  

Norgesnett har allerede noen løsninger fra Powel, og UtilityFlow vil integreres med disse: NETBAS, Elsmart Nettmelding, Elsmart Produktkjøp, samt Microsoft Dynamics ERP-løsning. I en pressemelding fortelles det at dette vil gi Norgesnett én enhetlig arbeidsflate som de kan styre arbeidsordre, saker og prosjekter fra.

-- Å få levere et system som skal effektivisere driften til det som allerede er Norges mest effektive nettselskap, er selvfølgelig en «fjær i hatten», men samtidig også en stor utfordring for oss. Dette kommer til å bli et spennende prosjekt og vi gleder oss til å komme i gang med implementering, sier Ståle Nilsen i Powel Asset Performance, i pressemeldingen.

I systemet vil Norgesnett få en oversikt over tekniske forhold, økonomisk status og fremdrift i arbeidet. Leveransen omfatter i tillegg en feltapplikasjon på iOS og Android, som montørene kan benytte for å utføre arbeid.

Kontrakten har en verdi på cirka 2,2 millioner kroner, dette inklusiv opsjoner.