For Nicki Bull Bisgaard i EedenBull AS er London som en andre hjemby. Det kommer godt med når selskapet har hele verden som marked.
For Nicki Bull Bisgaard i EedenBull AS er London som en andre hjemby. Det kommer godt med når selskapet har hele verden som marked.

Denne godt bevarte fintech-hemmeligheten er nær avtaler med internasjonale storbanker. Nå jakter de vekstkapital

Tross avtaler med 65 norske banker, blant annet hele Eika-alliansen, har e-pengeselskapet EedenBull gått under radaren i Norge. Det lever gründer Nicki Bull Bisgaard helt fint med. Han har uansett siktet innstilt på betydelig større kunder.

Publisert Sist oppdatert

– I dag er vi i dialog med tre av Europas ti største banker. Det hadde vi ikke trodd da vi startet selskapet for 2,5 år siden, forteller Bisgaard til Shifter.

– Pandemien har ført til at europeiske banker har gitt full gass når det gjelder å digitalisere virksomheten. Det har vært bra for oss, legger han til.

Det er ikke bare i Europa interessen er til stede. Selskapet snakker med banker i Bahrain, Singapore, Australia og USA også. På nyåret regner Bisgaard med å kunne presentere flere avtaler med banker som er vesentlig større enn de norske, som foreløpig står på kundelisten.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her