FinSHIFT 12.01.2022

Lanseringen av Shareville et høydepunkt for Nordnet-sjefen

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Anders Skar, Country manager Nordnet Norge

Hva går jobben din ut på?

Min jobb handler om å hjelpe, og legge til rette for at private sparere og investorer på nordnet.no får best mulig avkastning på pengene sine. Ytterst måles og følges jeg opp på kundetilfredshet og vekst for Nordnet i Norge.

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet på så langt? '

Siden jeg jobber i en utfordrerbank med et kontinuerlig ønske om å utfordre status quo har jeg vært heldig å jobbe med mange spennende prosjekter. Det er vanskelig å velge ett prosjekt, men om jeg kan få velge to så sier jeg utvikling og lansering av Shareville – Nordnets sosiale nettverk for sparing og investering, samt Nordnets oppkjøp og integrasjonen av Netfonds i 2019.

Hva gjør bankene om tre år som de ikke gjør i dag?

Nordnet har en veldig sterk posisjon blant aktive, interesserte og kunnskapsrike sparere- og investorer som ønsker å sitte i førersete og ta egne valg. Om tre år så har vi også en sterkere posisjon og et bredere produkt- og tjenestetilbud for de som ikke synes sparing er kjempespennende og som grunnleggende ønsker mer hjelp og veiledning når de skal plassere pengene sine.

Kan du fortelle noe om deg selv vi ikke kan lese på Linkedin?

Mitt golf hcp er 16, jeg elsker fotball, spesielt Premier Leauge og Tottenham Hotspurs, og jeg ser i disse dager fram mot å ta i bruk ny hytte på Hafjell med familie, snø og skiturer.

Powered by Labrador CMS