FinSHIFT 06.04.2022

Svensk låneutfordrer vil gi makten tilbake til folket

Publisert

Dette er et utdrag fra vårt nyhetsbrev om finansteknologi, FinShift, som sendes ut hver onsdag. Meld deg på brevet under.

Dagens gjest er Peter Jonsson, Norges-sjef i Anyfin.

Pitch selskapet på én setning! Bedre økonomi til alle!

Hva eller hvilken bransje utfordrer dere? Vi utfordrer låneformidlere, nisjebanker, kredittkortsutstedere, kjøp nå, betal senere-løsninger og alle andre finansselskaper som ikke har satt kunden i sentrum.

Hvorfor kommer akkurat dere til å lykkes med dette?

Den viktigste forskjellen på Anyfin og andre aktører er at vi ikke utsteder nye lån eller kreditter. Det kommer vi aldri i gjøre. Du kan bare forbedre vilkårene på de lån du allerede har, og på den måten få en bedre oversikt over egen økonomi. Anyfin ble startet for å gi makten tilbake til folket og for å se til at forbrukerne aldri skal trenge å betale mer enn nødvendig for sine lån. Vi kan bare tjene penger om våre brukere faktisk sparer penger.

Hva blir deres største utfordring?

At vår forretningsmodell kan virke for god til å være sann. Det blir absolutt en utfordring å få folk til å forstå at det både er bra og sant.

Fortell noe om deg selv, som vi ikke kan lese på Linkedin?

Jeg er dobblet svensk mester i «rundpingis» og synger gjerne karaoke. Jeg er en som finner en sterk drivkraft i min personlige verdier og har en vilje til å endre på ting jeg ikke mener fungerer som det skal.