Tone Nordbø blir ny kreativ leder i Forte_Digital.

Forfatter til Forte Digital: Tone Nordbø er ny kreativ leder

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 17. januar 2019

Som ny kreativ leder i Forte Digital, vil Tone Nordbø blant annet jobbe med startups. 

Som kreativ leder i konsulentselskapet skal kun jobbe som interaksjonsdesigner, men får i tillegg fagansvar for design, og skal bidra til å bygge opp designavdelingen og kompetansen internt.

— Tidligere har jeg jobbet i både Halogen, Making Waves, og nå sist Blank, forteller Nordbø.

– I tillegg til jobb har jeg undervist i interaksjonsdesign, de siste årene ved Westerdals Oslo ACT. Jeg er også forfatter av boken Introduksjon til interaksjonsdesign, og en av forfatterne av boken Grafisk design som kommer til våren, sier hun.

På spørsmål om hvorfor hun har valgt å gå til akkurat denne jobben, svarer Nordbø følgende:

— Forte_ er et nytt og spennende selskap som har hatt en imponerende vekst på kort tid. En del av de som jobber her er tidligere kolleger, og ønsket om å jobbe i team med dyktige folk er en av tingene som tiltrakk meg til Forte, i tillegg til ønsket om å være med og bygge opp en skikkelig bra designavdeling, forteller Nordbø.

Hun legger til at de også skal jobbe med startups via Forte Incubator, som blant annet har fokus på bærekraft.

— Jeg ser frem til å være med og bygge opp et selskap som lager awesome produkter og løser problemer for kundene våre, og en skikkelig bra designavdeling som skal ha fokus på folk og fag.

 

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.