Francisco Javier Marín Gómez blir fullstackutvikler hos Front Systems.

Francisco Javier Marín Gómez blir fullstackutvikler hos Front Systems

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 19. mars 2019

Francisco Javier Marín Gómez ser frem til å jobbe med AI-prosjekter og data-mining rettet mot butikkdrift. 

Gómez går fra en jobb som fullstack-utvikler for Unit4, og det var der han først ble introdusert for sky-verdenen.

— Hos Front Systems skal jeg jobbe som fullstack-utvikler med de nyeste rammene, som AngularJs eller ReactJs for front-end og .NET Core / Standard for back-end, og Microsoft Azure-skyverktøyene, innen digitalisering av moteforretninger, forteller Gómez.

Front Systems jobber med de nyeste skybaserte teknologitrendene, og Gómez forteller at dette gir ham muligheten til å lære om nye verktøy, begreper og arkitekturer. I tillegg har han tidligere jobbet med teamet som nå blir kollegaene hans for andre gang, og vet derfor at dette vil være et sterkt team.

Tidligere har Gómez jobbet med to forskningsprosjekter innen kunstig intelligens, og han har samarbeidet med NTNU og SINTEF for å gi en slanglignende robot autonome bevegelsesmuligheter.

Ved sistnevnte prosjekt lå fokus på å bruke AI-algoritmer til markedsanalyse. Etter dette jobbet han i ett år som front-end-utvikler for NGA Human Resources, før han ble ansatt i Unit4.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på Shifters nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.