Lavanya Indralingam skal jobbe med rekruttering i Antler.

Går fra Katapult til Antler: Lavanya Indralingam skal finne gründertalentene

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 9. september 2019

Lavanya Indralingam er ny rekrutteringsdirektør i Antler. 

Indralingam er utdannet innen strategisk- og diplomatisk kommunikasjon. Arbeidserfaringen omfatter konsulentarbeid i Singapore, der hun blant annet jobbet tett med selskaper innen finans og teknologi.

Gjennom sitt arbeid i Sørøst-Asia, Øst-Asia og Oseania ble Lavanya nominert til “Young PR Consultant of the Year”-prisen, en pris som anerkjenner de fem beste kommunikasjonskonsulentene under 30 år i Asia.

I Antler skal hun jobbe med rekruttering.

– Dette inkluderer å identifisere, tiltrekke og vurdere de beste founder-talentet i vår region. Jeg skal også ansette og lede et team med juniorrekrutterere og praktikanter, som vil utvide rekrutteringsteamet vårt ytterligere, sier Indralingam.

«Egne personlighetstrekk»

Hun har snart bodd fire år i Norge og jobbet sist med kommunikasjon i akseleratoren Katapult Accelerator.

– En av de viktigste grunnene til at jeg bestemte meg for Antler, var på grunn av mine egne personlighetstrekk og kjerneferdigheter. Jeg har alltid vært mer fokusert på det ”menneskelige elementet” i alt jeg gjør, sier hun og fortsetter:

– Spesielt når vi utvikler oss til et teknologifokusert samfunn, føler jeg at selv om teknologien vil «overhale» oss, er det de briljante tankene bak som kommer til å endre fortellingen.

Hun ønsket samtidig å ta steget videre i egen karriere.

– Dette er bokser som Antler sjekker av gjennom denne rollenes art. Jeg er også sikker på at organisasjonen er ekstremt fokusert på å ikke bare beholde talentene, men la de vokse på reisen, sier hun og legger til:

– Intervjuprosessen og hvordan de har fått meg til å føle, overbeviste meg om å gå inn på denne raketten. 

Les også: Antler tilbake til røttene: Men norsk lov gir globale hindringer

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.