Huddlestock-gründerne: Huddlestock-teamet: (f.v) Murshid Ali, seriegründer Øyvind Hovland, Nick Gains og Michel Van Tol. Foto: Huddlestock
Huddlestock-gründerne: Huddlestock-teamet: (f.v) Murshid Ali, seriegründer Øyvind Hovland, Nick Gains og Michel Van Tol. Foto: Huddlestock

Norske Huddlestock blitt plukket til global fintech-finale i Asia. Skal ha demo-day foran 4000 stykker.

Publisert Sist oppdatert

Norske Huddlestock er et av 20 selskap som har gått videre i asiatisk fintech-akselerator.

Investeringsplattformen Huddlestock, som Shifter nylig skrev om hadde hentet inn 12 millioner kroner i en seed-runde som verdsatte selskapet til 107 millioner kroner uten å ha lansert et produkt, har blitt plukket ut til å delta i et 10-ukers akselerator-program «Global Fintech Hackcelerator» i Singapore.

Programmet vil ende i en "demo-day" med over 4000 i salen. Akselleratoren er "virtuell", så selskapet trenger ikke å flytte midlertidig til Asia.

–Det er jo litt skummelt. Da vi gikk gjennom intervjuene for å få plass på programmet, så fikk vi beskjed om at vi måtte holde en demo på slutten. Det var jo greit, tenkte jeg, og spurte om det var 200-300 stykker? Nei, svarte de. Dere skal presentere for 4000, sier Huddlestock-gründer Murshid Ali til Shifter og ler.

Han forteller at det er et relativt nytt initiativ fra Singapore som ønsker å bygge seg opp til å bli en fintech-hub.

–Det er veldig spennende. Vi bygger et skalerbart produkt, som også innebærer at vi på et tidspunkt vil lansere i Singapore. Det er veldig fint å kunne vise frem produktet vårt for potensielle samarbeidspartnere og investorer. De som organiserer det, er Singapore Monetary Authority, så det blir en fin anledning til å få tilbakemelding på det regulatoriske og hvordan vi eventuelt kan rulle ut i Singapore, sier Huddlestock-gründeren.

Alle selskapene som deltar, vil få 20.000 dollar (som er ment å dekke utgifter). I tillegg vil de tre selskapene som gjør det best få ytterligere 50.000 dollar.

Powered by Labrador CMS