Han blir den nye sjefen for Superblaise

Publisert Sist oppdatert

Anniken Fjelberg og Joachim Levin ansetter Petter Trobe sol daglig leder.

-- Det er en sann glede å ønske Petter velkommen til oss! Vi leter hele tiden etter dyktige mennesker som passer med vår kultur, har høye ambisjoner for hvordan vi utvikler oss og som ikke minst har god innsikt i hvor bransjen vår er på vei, sier Joachim Levin, rådgiver og kreativ leder i Superblaise, i en pressemelding.

Trobe jobbet som daglig leder i Myreze, et Bergen-basert selskap som på kort tid har blitt anerkjent som ledende innen Motion Graphics og sanntidsgrafikk, også utenfor Norge.

-- Joachim Levin og Anniken Fjelberg har lenge vært mennesker jeg har beundret og blitt inspirert av. Det at jeg nå får muligheten til å komme enda tettere på Superblaise sin filosofi og visjon, og at jeg får være med på å utvikle dette videre, er virkelig en stor annerkjennelse, sier Petter Trobe.

Superblaise og 657 Oslo ble startet av Joachim Levin og Anniken Fjelberg i 2012. Superblaise er i dag en del av 657 Oslo – landets største coworkingspace for kreative selskaper og startups. Superblaise leder innovasjonsprosesser og løser kommunikasjonsutfordringer for et bredt spekter av kunder, og arbeider strategisk innen virksomhetsområdene innovasjon, design, innholdsproduksjon, forretningsutvikling og merkevarebygging.

-- Vi er et langt over gjennomsnittet nysgjerrig byrå som er avhengig av å forstå hvordan markedet utvikler seg. Det er hele nøkkelen til å skape troverdig kommunikasjon som posisjonerer merkevarene vi jobber med. Som byrå og rådgivere må vi tenke nytt for å skape verdi for våre kunder i fremtiden. At Petter begynner å jobbe her med oss, representerer helt klart et nytt kapittel. Vi har fulgt med på ham i flere år, og da vi hørte han var på flyttefot, kunne det ikke passet bedre at han valgte å komme vår vei. For meg betyr også dette at jeg kan fokusere enda mer på de kreative prosessene i byrået og være enda tettere på nye satsninger vi er på vei inn i, forteller Joachim Levin.

Powered by Labrador CMS