Knut Anders Thorset går fra Coca Cola til Inzpire.me. Foto: Presse
Knut Anders Thorset går fra Coca Cola til Inzpire.me. Foto: Presse

Inzpire.me omsetter for 7 millioner, og henter digitaltopp fra Coca-Cola

Publisert Sist oppdatert

Året har gått over all forventing for influencer marketing-plattformen, inzpire.me. Nå henter de Knut Anders Thorset fra Coca-Cola for å satse enda hardere i Europa og USA.

Inzpire.me leverer solide resultater i sitt andre år, med 7 millioner  i omsetning. Det er en økning på ikke mindre enn 600 prosent fra 2017.

– Gode resultater betyr at vi leverer en tjeneste brukerne er fornøyd med, og spesielt hyggelig er det å se at kundene kommer tilbake igjen og igjen. Det er bevis på at kundene våre opplever god effekt av produktet vi leverer, skriver CEO Mats Lyngstad til Shifter.

Lyngstad trekker frem kunder som Clas Ohlson, Helly Hansen og XXL som spesielt spennende, som startet med kampanjer i et land og siden har utvidet til samarbeid med influencere gjennom i inzpire.me i ytterligere europeiske land.

– Markedet vi opererer i er i enorm vekst, og derfor er vi veldig glade for å ha fått med oss Knut Anders på laget, slik at vi kan vokse enda raskere. Knut Anders er en erfaren leder med kommersiell tyngde og kommer dessuten inn med innsikt fra kundesiden, forteller Lyngstad.

Digitalmarkedsføring

Knut Anders Thorset går inn i inzpire.me som Chief Revenue Officer. Med seg har han lang erfaring med digital markedsføring, teknologi og salg fra en rekke bransjer, ifølge pressemeldingen fra den fremgangsrike startupen. Thorset har de siste fire årene bygget opp og ledet Coca-Cola sitt digitalmarkedsførings-team i Norge, hvor han har jobbet på tvers av alle deres merkevarer og kanaler. Han har tidligere vært ansvarlig for brukeropplevelse i Komplett Bank og har jobbet med B2B-salg i Liquid Barcodes som leverer markedsføringsteknologi til kjeder som 7-Eleven, Narvesen, Costa Coffee og Circle K.

– Da muligheten til å bli en del av inzpire.me kom tok det ikke lang tid å ta en beslutning. Jeg har fulgt med på selskapet siden oppstarten og har klokketro på idéen. De har et veldig sterkt team og jeg gleder meg til å være med å forme selskapet videre, sier Knut Anders Thorset.

Powered by Labrador CMS