Jan Arild Svello blir forretningsutvikler i Convertelligence.

Jan Arild Svello er ny forretningsutvikler i Convertelligence

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 28. januar 2019

Jan Arild Svello går fra Activetainment til Convertelligence, og sier han gleder seg til å jobbe med «Nordens flinkeste innen språkteknologi». 

Svello har jobbet i Activetainment helt siden oppstarten i 2012, og utviklet treningsapparater der de kombinerte elementer fra trening og gaming for å lage simulatorer. Han forteller at han tar med seg mange verdifulle erfaringer i løpet av årene da produktet ble tatt fra idénivået til fysisk ferdig produkt, og alle elementene som ligger bak.

Likevel begynte tiden nå å bli moden for å ta med seg denne kunnskapen inn i en annen jobb.

— Det kom til et punkt der jeg måtte forlate skuta i Activetainment for å få et miljøskifte og nye utfordringer. Jeg har fulgt godt med på hvordan økosystemet har utviklet seg, og jeg hadde sirklet inn noen selskaper i vekstfasen som sett utenfra virket spennende. Etter å ha blitt kjent med selskapet og menneskene bak fant jeg raskt ut at Convertelligence tikket av alle boksene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, forteller Svello.

— Blir bedre jo mer det brukes

Som forretningsutvikler i Convertelligence skal han blant annet jobbe med maskinlæring og kunstig intelligens — og digitalisering av kundeservice. Dette innebærer blant annet å introdusere folk for fordelene ved å bruke chatbot-plattformen Kindly.

— Jeg ser frem til å bli kjent med hele teamet og alle de superdyktige menneskene her. Vi er jo blant Nordens flinkeste innen språkteknologi. Vi har en state-of-the-art teknologi som vi bare har vist overflaten av. Og det er jo noe av det som er gøy med maskinlæring og kunstig intelligens: produktet vårt blir bedre jo mer det brukes – litt motsatt av den hardwarebransjen jeg kom fra.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter