Jan Arild Svello blir forretningsutvikler i Convertelligence.

Jan Arild Svello er ny forretningsutvikler i Convertelligence

Benedicte Tandsæther-Andersen

Benedicte Tandsæther-Andersen

Journalist

Publisert 28. januar 2019

Jan Arild Svello går fra Activetainment til Convertelligence, og sier han gleder seg til å jobbe med «Nordens flinkeste innen språkteknologi». 

Svello har jobbet i Activetainment helt siden oppstarten i 2012, og utviklet treningsapparater der de kombinerte elementer fra trening og gaming for å lage simulatorer. Han forteller at han tar med seg mange verdifulle erfaringer i løpet av årene da produktet ble tatt fra idénivået til fysisk ferdig produkt, og alle elementene som ligger bak.

Likevel begynte tiden nå å bli moden for å ta med seg denne kunnskapen inn i en annen jobb.

— Det kom til et punkt der jeg måtte forlate skuta i Activetainment for å få et miljøskifte og nye utfordringer. Jeg har fulgt godt med på hvordan økosystemet har utviklet seg, og jeg hadde sirklet inn noen selskaper i vekstfasen som sett utenfra virket spennende. Etter å ha blitt kjent med selskapet og menneskene bak fant jeg raskt ut at Convertelligence tikket av alle boksene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, forteller Svello.

— Blir bedre jo mer det brukes

Som forretningsutvikler i Convertelligence skal han blant annet jobbe med maskinlæring og kunstig intelligens — og digitalisering av kundeservice. Dette innebærer blant annet å introdusere folk for fordelene ved å bruke chatbot-plattformen Kindly.

— Jeg ser frem til å bli kjent med hele teamet og alle de superdyktige menneskene her. Vi er jo blant Nordens flinkeste innen språkteknologi. Vi har en state-of-the-art teknologi som vi bare har vist overflaten av. Og det er jo noe av det som er gøy med maskinlæring og kunstig intelligens: produktet vårt blir bedre jo mer det brukes – litt motsatt av den hardwarebransjen jeg kom fra.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.