Jonas Rinde i Huddly.
Jonas Rinde i Huddly.

Jonas Rinde blir ny sjef for Huddly: "Det vi gjør minner meg om teleportering"

Publisert Sist oppdatert

Videokamera-startupen har lagt ny lederkabal.

– Jeg gleder meg til å ta produktet ut til sluttbrukerne, sier nybakt CEO Jonas Rinde, som går fra jobben som COO samme sted. Og det er ingenting å si på entusiasmen på vegne av produktet:

Det vi gjør minner meg om teleportering. Vi bygger en bro mellom den fysiske verden og det digitale rom, så mennesker i begge ender kan føle at de virkelig er til stede sammen. Hovedutfordringen med videokonferanser i dag er at folk synes det er unaturlig. Vi bygger et verktøy for naturlig, menneskelig kommunikasjon, fastslår han i pressemeldingen.

Han tar over for Thomas C. Holst som nå går inn i en rolle som “executive director” i Huddlys Board of Directors.

– Jeg skal bygge videre på det han har gjort, og det gründerne Anders Eikenes og Stein Ove Eriksen har gjort. Jeg vil skalere selskapet videre, med mål om å gjøre verden til et bedre sted for de som ønsker å møtes og jobbe uavhengig av sted og avstand, sier Rinde i presssemeldingen.

Jonas Rinde har mer enn 16 års erfaring både oppstartsselskaper og store multinasjonale selskaper innenfor teknologi. Før han gikk inn i Huddly, var han teknologisjef i Cisco. Han var også medgründer av Spark Board. Tidligere har han også jobbet som produktsjef i Acano.

Lederskiftet i Huddly kommer etter et svært innholdsrikt år for oppstartsselskapet, der man i våres hentet 85 millioner kroner i investeringer.

 


Hør Salvador Baille og Lucas Weldeghebriel diskutere Mary Meekers rapport, og spesielt én slide som viser Amazons dominans som truer merkevarer.