(fra venstre: Morten Vaale Noddeland, Magnús Dæhlen og Kris-Mikael Krister. Lena Hjalmarsson (innfelt). Foto: Otovo.
(fra venstre: Morten Vaale Noddeland, Magnús Dæhlen og Kris-Mikael Krister. Lena Hjalmarsson (innfelt). Foto: Otovo.

Otovo rekrutterer fra Bekk, Iterate og Miles

Publisert Sist oppdatert

Solcelle-selskapet henter hoder fra Bekk, Iterate og Miles.

Kris-Mikael Krister, Magnús Dæhlen og Morten Vaale Noddeland begynner i Otovo som utviklere. I tillegg forlater designer Lena Hjalmarsson konsulentselskapet Bekk Consulting for å bygge Otovo-panel på norske og svenske hjem.

--Kris-Mikael er en av Norges dyktigste frontend-utviklere. Otovo-plattformen skal etterhvert lanseres på nye språk og i nye markeder, og Kris-Mikael kommer til å være sentral i dette arbeidet, sier Simen F. Jørgensen, som er produktdirektør i Otovo.

Han kommer til selskapet etter en lang karriere som konsulent i Objectware, Miles og Webstep.

Magnús Dæhlen kommer til Otovo etter snart fire år i konsulentselskapet Iterate, som var Otovo-gründer Simen F. Jørgensens forrige selskap og der han fortsatt er eier.

-- Magnús er en dyktig frontend-utvikler som har vært i oppdrag hos selskaper som Amedia, Røde Kors og Cisco. Magnús er en bidragsyter i det norske utviklermiljøet og har blant annet holdt flere foredrag på JavaZone, sier Jørgensen.

Morten Noddeland er nyutdannet Master i informatikk fra NTNU og starter sin karriere i Otovo. Ved siden av studiene har han blant annet fungert som koordinator i Orakeltjenesten med ansvar for 25 deltidsansatte. Otovo har også tidligere ansatt NTNU-alumni med lignende bakgrunn.

Totalt teller Otovos utviklerteam nå ni utviklere og én designer. Designeren er svenske Lena Hjalmarsson, som kommer fra stillingen som senior interaksjonsdesigner i Bekk. Hun har utdannelse innen grafisk design fra Middlesex University og produktdesign fra Chalmers.

--Vi har en veldig sterk posisjon på distribuert energi i Norge, men skal vi fortsette å vokse som vi gjør, må vi til flere markeder. Da må vi ha produkter som vinner i konkurranse med Europas største kraftselskaper og energi-startups med dype lommer. Det er derfor vi styrker laget nå og vil fortsette å gjøre det gjennom året, sier Jørgensen.

LES OGSÅ: Otovo henter 60 millioner kroner. Får med Obos på laget.

Powered by Labrador CMS