Lavanya Indralingam skal jobbe med rekruttering i Antler.
Lavanya Indralingam skal jobbe med rekruttering i Antler.

Går fra Katapult til Antler: Lavanya Indralingam skal finne gründertalentene

Publisert Sist oppdatert

Lavanya Indralingam er ny rekrutteringsdirektør i Antler. 

Indralingam er utdannet innen strategisk- og diplomatisk kommunikasjon. Arbeidserfaringen omfatter konsulentarbeid i Singapore, der hun blant annet jobbet tett med selskaper innen finans og teknologi.

Gjennom sitt arbeid i Sørøst-Asia, Øst-Asia og Oseania ble Lavanya nominert til “Young PR Consultant of the Year”-prisen, en pris som anerkjenner de fem beste kommunikasjonskonsulentene under 30 år i Asia.

I Antler skal hun jobbe med rekruttering.

– Dette inkluderer å identifisere, tiltrekke og vurdere de beste founder-talentet i vår region. Jeg skal også ansette og lede et team med juniorrekrutterere og praktikanter, som vil utvide rekrutteringsteamet vårt ytterligere, sier Indralingam.

"Egne personlighetstrekk"

Hun har snart bodd fire år i Norge og jobbet sist med kommunikasjon i akseleratoren Katapult Accelerator.

– En av de viktigste grunnene til at jeg bestemte meg for Antler, var på grunn av mine egne personlighetstrekk og kjerneferdigheter. Jeg har alltid vært mer fokusert på det ”menneskelige elementet” i alt jeg gjør, sier hun og fortsetter:

– Spesielt når vi utvikler oss til et teknologifokusert samfunn, føler jeg at selv om teknologien vil "overhale" oss, er det de briljante tankene bak som kommer til å endre fortellingen.

Hun ønsket samtidig å ta steget videre i egen karriere.

– Dette er bokser som Antler sjekker av gjennom denne rollenes art. Jeg er også sikker på at organisasjonen er ekstremt fokusert på å ikke bare beholde talentene, men la de vokse på reisen, sier hun og legger til:

– Intervjuprosessen og hvordan de har fått meg til å føle, overbeviste meg om å gå inn på denne raketten. 

Les også: Antler tilbake til røttene: Men norsk lov gir globale hindringer

Powered by Labrador CMS