Som salgssjef i Simplifai skal Morten O. Skaar i første omgang kartlegge markedet. Foto: Privat

Morten O. Skaar er ny salgssjef i Simplifai

Vilde Mebust Erichsen

Vilde Mebust Erichsen

Journalist

Publisert 5. september 2019

Kunne skilte med Microsoft, Siemens og Dell på CVen. 

Skaar har tidligere jobbet 10 år i Microsoft som konsulentsjef og partneransvarlig. Han har også vært IT-direktør i Siemens samt storkundeansvarlig i Dell.

Som salgssjef i Simplifai skal han i første omgang kartlegge markedet.

– Samordning av all salgsaktivitet må utføres slik at det er enkelt for ledelse og eiere å se en god struktur for fremtidig vekst, sier Skaar og legger til:

– Med lang erfaring fra løsningssalg ser jeg frem til å videreutvikle og skape den beste mulige salgskulturen for Simplifai. Jeg gleder meg til å være med på å bygge opp en av de viktigste leverandørene innen AI-tjenester og digitale medarbeidere i Norge.

Han tror norsk næringsliv har mange muligheter til å bedre arbeidsprosesser og å frigjøre arbeidskraft fra rutinemessige oppgaver.

– Mange bedrifter og organisasjoner er ennå ikke klar over hvor langt vi har kommet innen slike tjenester. Dette er en god og spennende drivkraft i jobben som salgssjef, sier Skaar.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.