Bertel O. Steen utvider mobilitetsatsingen: Samler biler, el-sykler og sparkesykler i én app

Publisert Sist oppdatert

Satser nasjonalt med lokal mobilitet.

Mandag lanserte Bertel O. Steen en ny app som bygger på bildelingstjenesten Biliblant.

Målet med den nye satsingen, som har fått navn etter mellomnavnet til Bertel, Otto, er ifølge selskapet å bli en sterk aktør i Norge med "sømløs integrasjon mellom biler, sykler og sparkesykler i én og samme app."

– Vi har gjort oss nyttige erfaringer i perioden der vi har drevet med Biliblant. Dem tar vi med oss videre når vi nå endrer navn på tjenesten, ekspanderer kundemassen og utvider produktporteføljen. I tillegg har vi bygd et sterkt team som skal levere på dette, sier Are Knutsen, som leder satsingen, i en pressemelding.

Løsningen retter seg mot aktører som kommuner, større virksomheter og borettslag.

Fra før har Otto et etablert samarbeid med Usbl, som skal rulle ut tjenesten i flere nye borettslag fremover. Dessuten har tjenesten nylig landet sin første avtale med en privat selskap, Multiconsult i Bergen, som åpnet tjenesten for sine ansatte 30. oktober.

I disse dager ferdigstilles også arbeidet med stasjoner for parkering og lading av biler, sykler og sparkesykler ved næringsbygg Bertel O. Steen eier og leier ut i Oslo.

Løsningene fra Otto baserer seg på docking i ladestasjoner, som gjør at brukerne må returnere både el-sykler og el-sparkesykler til et stativ når turene avsluttes.

[email protected]