Nå kommer Apple Card

Publisert Sist oppdatert

Det melder blant annet DiDigital. 

Under fremleggingen av kvartalstallene sine kunne Apple-sjefen Tim Cook fortelle at de vil åpne opp dørene for Apple Card i løpet av august. Allerede i vår fortalte Cook om sin plan for kredittkortet Apple Card.

Kredittkortet lanseres både i digital og fysisk form. Det vil skille seg fra mer tradisjonelle kredittkort med at de ikke kommer til å benytte et standard kortnummer med 16 siffer, CVC-kode og utløpsdato. Isteden kommer sifrene til å genereres tilfeldig ved hver transaksjon.

Målet skal være å gjøre kjøp og transaksjoner helt anonyme, slik at tredjepartsselskaper ikke skal vite hvordan du bruker pengene.

Det digitale kortet brukes via «Wallet»-appen på iPhonen, men krever at stedet du handler støtter Apple Pay. Det er fortsatt veldig mange steder som ikke støtter Apples betalingsløsning, og derfor har de også laget et fysisk kort. Kortet vil være laget i  titan, og være helt blankt bortsett fra navnet ditt og en Apple-logo.

Selskapet har ikke uttalt når det vil komme en eventuell internasjonal lansering, og foreløpig er det bare snakk om at kortet skal være tilgjengelig i USA.

[email protected]