Optin-styret anbefaler sammenslåing med Nordic Corporate Bank

Publisert Sist oppdatert

Styret i den kriserammede Optin Bank ASA sendte fredag morgen ut en pressemelding der de anbefaler samtlige aksjonærer å akseptere budet fra Nordic Corporate Bank.

Styret skriver at det er informert om at et betydelig antall aksjonærer i selskapet ønsker en sammenslåing med Nordic Corporate Bank ASA. Sistnevnte bank skal ha mottatt ugjenkallelige forhåndsaksepter for 68 prosent av utestående aksjer.

Styre og ledelse i Optin Bank har arbeidet med ulike løsninger for å sikre en langsiktig kapitalisering av banken, og en sammenslåing med Nordic Corporate Bank fremstår nå som den beste løsningen for banken og aksjonærene, skriver styret i pressemeldingen.

Tilbudet innebærer at aksjonærene får én aksje i Nordic Corporate Bank for 400 aksjer i Optin Bank, med alternativt oppgjør i kontanter for mindre aksjeposter. Frittstående tegningsretter i Optin Bank tildelt 24SevenOffice videreføres i Nordic Corporate Bank med samme bytteforhold som aksjeoppgjøret og justert tegningskurs for aksjer som eventuelt skal utstedes.

Transaksjonen krever godkjenning av Finanstilsynet.

Powered by Labrador CMS