Stordalens pr-byrå kjøper videoselskap

Publisert Sist oppdatert

PR-byrået Storm Communications blir største eier i teknologiselskapet PVM House, som leverer automatiserte løsninger for personifisert film.

Det melder sistnevnte i en pressemelding.

Selskapet skifter navn til Storm 121, og inngår samtidig en langsiktig avtale med Redningsselskapet for å gjøre medlemskommunikasjonen mer relevant og effektiv.

Storm Communications eies av Petter A. Stordalen, Kruse Larsen og partnerne Marius Parmann og Per Valebrokk.

Storm 121 leverer en egenutviklet teknologi for produksjon, fletting og distribusjon av personifisert video i store volum. De siste månedene har blant annet Nordic Choice Hotels, Coops lavpriskjede Extra, Arbeiderpartiet og Sopra Steria benyttet teknologien i kommunikasjon med sine ansatte og medlemmer.

– Det er umulig å ignorere et budskap du selv er en del av, og vi ser at personifisert video skaper et enormt engasjement hos mottakerne som er veldig gøy å følge med på, sier byråleder Marius Parmann i Storm Communications i pressemeldingen.

Partner og utvikler Ronald Griffin blir med videre i Storm 121, med en eierandel på 44 prosent i selskapet. Griffin har utviklet store deler av teknologien, og gleder seg til å få en det raskt voksende PR-byrået inn på eiersiden.

– Med Storm Communications på laget øker vi farten og ambisjonsnivået. Dette kan bli et internasjonalt eventyr og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han.

[email protected]

Powered by Labrador CMS