Svensk engleinvestor inn i trøndersk spillselskap

Publisert Sist oppdatert

Investeringsselskapet Kick-Ass Invest fra Trondheim går sammen med svenske Jonas Antonsson inn i spillselskapet Studio Gauntlet.

Til sammen investerer de 350 000 kroner. Dette er selskapets første investering. De har tidligere fått støtte fra Norsk Forskningsråd.

Med-gründer Christer Rebni sier at det betyr mye for studioet å få inn ekstern kapital.

– For oss er det veldig kult at dette er erfarne investorer fra industrien, sier han.

Svenske Jonas Antonsson er Head of Strategy hos spill-utgiver-selskapet RawFury, og går inn i det norske spillselskapet som privat engleinvestor.

Antonsson ble interessert i selskapet da han i sommer besøkte Work-Work hvor de har kontor, og bestemte seg for å investere i selskapet.

Kick-ass Invest er investerings-armen til gründer-huben Work-Work i Trondheim, og investerer i norsk spill-teknologi. Overskuddet fra driften går inn i investeringsselskapet som igjen investerer i lokale selskaper som har kontor på Work-Work. Tidligere har Kick-ass investert i blant annet Tiltspot og Pineleaf.

Studio Gauntlet jobber med sitt første spill, Bonkies, en sofa-flerspiller hvor astronautaper gjør tetris-lignende byggeoppgaver i verdensrommet. Spillet skal være klart til utgivelse i slutten av 2020, og venter nå på å få spillet klart for de store plattformene Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch.

Selskapet har allerede vunnet flere priser på Norwegian Game Awards for spillet i både 2017 og 2018.

[email protected]