Tier henter inn 60 millioner dollar

Publisert   Sist oppdatert

TIER Mobility kunngjorde i dag at selskapet har hentet inn 60 millioner dollar i en serie B-finansieringsrunde, ledet av Mubadala Capital og Goodwater Capital.

Selskapet ønsker også Axa Investments og Evli Growth Partners velkomne som nye investorer. Alle eksisterende investeringsselskaper er fortsatt med på laget, inkludert White Star Capital, Northzone, Speedinvest, Point9, Indico, Kibo Ventures, Market One Capital og utvalgte engleinvestorer som Nico Rosberg.

TIER Mobility skal bruke de friske midlene til å fremskynde den europeiske ekspansjonsstrategien og fortsette arbeidet med å bygge en ledende mikro-mobilitetsplattform for innbyggere, politikere og offentlig forvaltning i byer, samt partnere for kollektivtransport, sier de i pressemeldingen

Siden finansieringsrunden i februar 2019 har TIER Mobility ekspandert til over 40 byer i 12 land, og gjennom dette etablert seg som en ledende aktør i strategisk viktige markeder. I denne perioden har selskapet lansert fire hardware-oppdateringer av sine el-sparkesykler. Allerede elleve måneder etter lanseringen passerte TIER 10 millioner registrerte kjøreturer.

[email protected]