Partnerne i Deloitte valgte Sjur Gaaseide som ny CEO i Deloitte Norge fra 1. juni 2019. Foto: Presse

Ny toppsjef i Deloitte Norge: – I dag er endring det eneste konstante

Magnus Peter Harnes

Magnus Peter Harnes

Journalist.

Publisert 3. juni 2019

Etter åtte år ved roret overlater Aase Aamdal Lundgaard toppjobben i Deloitte Norge til Sjur Gaaseide.

Partnerne i Deloitte Norge har valgt Sjur Gaaseide som ny CEO i selskapet fra 1. juni 2019. Han overtar jobben etter Aase Aamdal Lundgaard, som har vært Deloittes toppsjef i to åremålsperioder, totalt åtte år.

I perioden Lundgaard har ledet Deloitte, er omsetningen doblet til drøyt to milliarder kroner.

– I dag er endring det eneste konstante, og tillit er ferskvare. Som aktør og bransje må vi endre oss i takt med kundene, markedet og samfunnet for øvrig, sier Gaaseide i en pressemelding.

I rollen som toppsjef får Gaaseide ansvaret for en virksomhet med 1.500 ansatte fordelt på 22 kontorer.

– I kunnskapsbedrifter som Deloitte er egentlig hver eneste medarbeider toppsjef, hver eneste dag. Min jobb er derfor å sikre at vi rekrutterer et enda større spekter av talenter, som kan utvikle seg og levere den kunnskapen kundene våre trenger også i fremtiden, sier Gaaseide.

Deloittes nye toppsjef kommer fra rollen som leder av konsulentvirksomheten i Norge og Norden, hvor han har ledet et forretningsområde med ca 1.300 medarbeidere i Norden.

Aase Aamdal Lundgaard, som trer ut av rollen som daglig leder i Deloitte når åremålsperioden avsluttes, fortsetter som partner og revisor i selskapet.

Bransje: 

Har du byttet jobb?

Shifter publiserer jobbskifter for folk som jobber i teknologibaserte oppstartsselskaper, samt de som jobber med teknologiutvikling, innovasjon og forretningsutvikling i etablerte selskaper og virksomheter. Hvis du ikke faller inn under en av disse kategoriene, vil ikke jobbyttet bli publisert.

Del det på Shifter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på det viktigste som skjer innen startups, innovasjon og teknologi. Motta nyheter, reportasjer, innsikt og eksklusivt materiale rett i innboksen.