Pål Reinert Bredvei (t.v.), Jan Bredo Pettersen, Vidar Westrum og Morten Høyseth i Adminkit.
Pål Reinert Bredvei (t.v.), Jan Bredo Pettersen, Vidar Westrum og Morten Høyseth i Adminkit.

Adminkit hentet 13 millioner i en fei

Gründer Pål Reinert Bredvei vurderer å utvide runden.

Publisert Sist oppdatert

Adminkit utvikler et verktøy som hjelper små og mellomstore bedrifter med administrative oppgaver, ledet av den tidligere Documaster-toppen Pål Reinert Bredvei. Før påske i fjor hentet selskapet 7,8 millioner kroner fra flere kjente investorer midt den mørkeste nedstengningen i den første delen av pandemien. Bredvei fortalte da til Shifter hvordan han hadde gått frem for å få inn kapital i en av de mest dramatiske periodene i den norske etterkrigsøkonomien – i en tid med historisk stor usikkerhet i markedene.

Nå har Adminkit hentet kapital igjen, også denne gangen uten store problemer.

– Vi fikk inn litt over 13 millioner kroner til en prising på 35 millioner pre-money. Emisjonen ble fulltegnet med en betydelig andel fra eksisterende aksjonærer som ønsker å øke sin posisjon, men vi vurderer å utvide den på grunn av stor interesse, sier Adminkit-gründeren til Finansavisen som var de første til å bringe nyheten om investerignsrunden.

Ifølge avisen vurderer Pål Reinert Bredvei og teamet nå å utvide emisjonen, fordi interessen har vært så stor.

Blant investorene i i Adminkit er Documaster-gründer Christian Lundvang . Det er også Adrian Søbyskogen, markedsføringstalentet som var med på å ta Documaster til store høyder, og selv startet markedsføringsbyrået CompEdge. Dessuten finner man Wiski Capital, med Øystein Skiri og Gustav Witzøe, samt Arkwright X og flere av partnere der, deriblant Mathilde Tuv Kvernland. Grunde Eriksen, Espen Aubert, Jonas Western og Michael Klem er andre navn på lista.

Powered by Labrador CMS