Finans

Conta kjøper Centiga

Øker kundeveksten med 50 prosent.

Stian Andersen, Jan-Tore Holen og Anders Skjetne går sammen.
Stian Andersen, Jan-Tore Holen og Anders Skjetne går sammen.

Centiga ble lansert i september 2020 av regnskapsførere, og har siden da opparbeidet seg en solid kundebase med over 10 000 brukere. Nå legger Conta et ukjent beløp på bordet for selskapet.

Det var Finansavisen som omtalte saken først. Daglig leder Anders Skjetne og produktsjef Stian Andersen i Centiga vil være med videre, og skal videreutvikle Contas satsning mot norske regnskapsbyråer. Centigas salg- og markedsfunksjon blir også en del av Conta.

– Conta er et utrolig spennende selskap med ambisiøse planer. Her får vi ressursene vi trenger for å bygge de beste løsningene for regnskapsbransjen, samtidig som vi kan fortsette å tilby rimelig regnskap for de som ønsker å gjøre jobben selv, sier daglig leder Anders Skjetne i en pressemelding.

– Vi er utrolig imponert over alt Centiga har klart å oppnå på kort tid. Selskapet viser en utrolig evne til å bygge smarte løsninger og tiltrekke seg nye kunder. Her tror jeg vi kan lære mye av hverandre, som jeg gleder meg veldig til, sier Jan-Tore Holen, daglig leder i Conta.

I dag får Conta om lag 1 500 kunder i måneden. Med Centiga vil veksten øke nær 50 prosent.

Powered by Labrador CMS