Daglig leder i Timerabbit, Audun Sæther og daglig leder i Conta,Jan-Tore Holen.
Daglig leder i Timerabbit, Audun Sæther og daglig leder i Conta,Jan-Tore Holen.

Conta sluker Timerabbit

Etter knapt to års drift blir Timerabbit en del av Conta.

Publisert Sist oppdatert

Regnskapsselskapet Conta har kjøpt 75 prosent av selskapet bak timeregistreringsprogrammet Timerabbit.

Den Trondheim-baserte tjenesten tilrettelegger for registrering av timer, samt føring av ferie, fravær, avvik og personallister. Nå skal tjenesten få en nær integrasjon med Conta.

Conta lager tjenester som tar sikte på å gjøre arbeidshverdagen til næringsdrivende enklere, enten de skal sende faktura, føre regnskap eller gjøre andre administrative oppgaver.

– Timerabbit har samme visjon som Conta og blir et viktig steg for å levere en mer komplett tjeneste for små og store bedrifter. Timeregistrering er en av flere tjenester vi lanserer fremover, som våre over 100.000 aktive brukere kan glede seg over, sier daglig leder Jan-Tore Holen i Conta.

Timerabbit ble etablert så sent som i 2018 og består av to ansatte: kunderådgiver Tore Kraakmo og daglig leder Audun Sæther.

– Vi har begge fokus på å levere brukervennlige tjenester som forenkler hverdagen til norske bedrifter, og både Conta og Timerabbit sine kunder vil dra stor nytte av dette nye fellesskapet etter hvert som vi videreutvikler tjenestene, sier daglig leder Sæther.

Powered by Labrador CMS