Frisørkjeden Cutters måtte stenge på dagen 12. mars Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Frisørkjeden Cutters måtte stenge på dagen 12. mars Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Cutters får krise-støtte

Enighet om ny krisepakke, men ikke bestemt hvor mye av utgiftene som dekkes

Publisert Sist oppdatert

Det melder VG.

Tirsdag legges krisepakke 3 frem, som blant annet skal hjelpe kommunene og fylkekommunene. Og her legges det også opp for å hjelpe frisører som måtte stenge på dagen i starten av måneden.

Det betyr at Cutters, som i forrige ukes krisepakker ikke fikk noe vesentlig hjelp, nå kan få mer støtte.

– Cutters kvalifiserer ikke til banklånene med statsgaranti. Et av vilkårene er at det må være færre enn 250 ansatte. Vi er over 400, sa gründer Kristian Hauge Solheim til Shifter da «gründerpakken» ble lagt frem forrige fredag.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

CUTTERS AS

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept bygget på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Hårklippen tar kun 15 minutter, og det er fast pris uavhengig av kjønn og type klipp. Har etablert seg i Norge, Sverige og Danmark

Les mer om selskapet her

BERGEN

Kristian Hauge Solheim

50+

  • GOLDILOCKS BIDCO AS
Se hele selskapsprofilen

– Virksomheten er forbudt og vi taper én million kroner i omsetning per dag. Det er over 14 dager siden regjeringen ba oss om å låse dørene. Fortsatt har vi ikke kunne ta i bruk noen av virkemidlene staten har lansert. Pengene renner ut, og vi er avskåret fra å skape inntekter, sa Hauge Solheim.

Coronakrisepakken som behandles i Stortinget tirsdag, sikrer kontantstøtte til frisører og andre som gikk fra 100 til 0 i omsetning. Men hvor mye de får dekket av faste kostnader, er ikke bestemt nå. Det er utsatt til proposisjonen som kommer til helgen, ifølge VGs opplysninger.

Powered by Labrador CMS