Petter Muren har gründet Prox Dynamics og Erik Færevaag har gründet Disruptive Technologies.
Petter Muren har gründet Prox Dynamics og Erik Færevaag har gründet Disruptive Technologies.

De har utviklet imponerende høyteknologi, men har et overraskende råd til andre

Petter Muren og Erik Færevaag har skapt noen av landets råeste hardware-startups, men røper at flere av de viktigste beslutningene på veien har vært "sånn cirka", og også bør være det.

Publisert Sist oppdatert

Den ene har laget et bittelite helikopter som soldater kan bruke til å se rundt hushjørner eller over bakketopper. Den andre en ekstremt energigjerrig minisensor som kan måle temperatur og bevegelser i lang tid uten å skifte batteri.

Nylig var Petter Muren i Prox Dynamics og Erik Færevaag i Disruptive Technologies innom Shifters podcast for å fortelle om produktutviklingen i to av landets råeste teknologiselskaper de senere årene. Og et av deres viktigste råd var noe de færreste forbinder med avansert høyteknologi - nemlig evnen og viljen til å ta beslutninger som er "sånn cirka".

– Det er en del beslutninger du må ta der og da, litt på hælen. Det gjør at du kommer videre, og til sammen får til noe du kanskje ikke hadde fått til hvis du gjorde det på en mer omstendelig måte, eller analyserte deg helt ned, sier Muren.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her