Teamet i ScaleupXQ. Fra venstre foran: 
Patrik Rønningen, William Di Ieso, og Madeleine Holbye. Midten: 
Markus Devold Soknes, Lars Johan Bjørkevoll, Maria Willoch og Marcus Magnussen. 

Bak: 
Rik Cartigny, Stine Norum og Emilie Engli.
Teamet i ScaleupXQ. Fra venstre foran: Patrik Rønningen, William Di Ieso, og Madeleine Holbye. Midten: Markus Devold Soknes, Lars Johan Bjørkevoll, Maria Willoch og Marcus Magnussen. Bak: Rik Cartigny, Stine Norum og Emilie Engli.

De ville gi norske startups en "vekstboost": Nå vokser de selv raskere enn de fleste

ScaleupXQ har gått fra tre til ti ansatte på under ett år, og har hjulpet flere kjente startups med å få fart på salget.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har ikke jaktet aktivt på ansatte, men etterhvert har folk begynt å banke på og sagt at de har lyst til å være med, sier Lars Johan Bjørkevoll, den tidligere Xeneta-toppen som i fjor startet ScaleUpXQ sammen med startup-profilen Markus Devold Soknes, kjent fra Oceanmaster, Dimension10 og Anadigme.

Senere fikk de med seg Madeleine Holbye, som før det hadde vært i flere kommersielle lederstillinger i “video marketing technology”-selskapet TwentyThree. Da Shifter snakket med trioen i desember i fjor, fortalte de hvordan de skulle hjelpe norske oppstartsbedrifter med å få fart på inntektene.

Nye stjerner på laget

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her