Eilert Hanoa, CEO i Kahoot. Foto: Per-Ivar Nikolaisen
Eilert Hanoa, CEO i Kahoot. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Firedoblet omsetningen i andre kvartal

Kahoot setter ikke nye mål til tross for nok et sterkt kvartal.

Publisert

Quiz-giganten Kahoot fortsetter å nyte godt av corona-pandemien. Selskapet hadde en fakturert omsetning på 9,6 millioner dollar i andre kvartal, opp fra 2,3 millioner dollar på samme tid i fjor. Det skriver selskapet i en melding.

– 2020 har vært et ekstraordinært kvartal for Kahoot, der vi har utviklet og lansert flere viktige initiativer som hjelper brukere fra alle segmenter med å gjøre læring bedre samtidig som vi fortsetter å bygge en av de ledende plattformene i verden, skriver toppsjef Eilert Hanoa i meldingen.

Kahoot slår også sine egne mål for kvartalet, som i juni rapporterte at man så for seg en omsetning på 9,0 millioner dollar for kvartalet.

Antall betalende brukere har også økt med 140 prosent fra samme tid i fjor, og er nå 270 000.

Dette er også tredje kvartal på rad at selskapet har positiv kontaktstrøm.

Til tross for den sterke veksten opprettholder selskapet målene for 2020, hvor de ser for seg en omsetning på 32-38 millioner dollar. De ser også for seg 340 000 brukere ved utgangen av året.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

KAHOOT! AS

KAHOOT! AS har utviklet en spillbasert læringsplattform som er basert på flervalgsoppgaver. Kahoot! bygger på sosial læring hvor man samles rundt en felles skjerm. Siden oppstart har Kahoot! blitt brukt av 2mrd spillere.

Les mer om selskapet her

OSLO

Eilert Hanoa

50+

  • NORTHZONE VENTURES NORWAY AS
  • Iii Lp Creandum
  • AS REAL-FORVALTNING
Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS