Amazon nærmer seg Sverige:

Amazon-ekspert Markus Varsikko er daglig leder i Dash Retail Consulting Lt.
Amazon-ekspert Markus Varsikko er daglig leder i Dash Retail Consulting Lt.

«For å si det sånn: det utelukker ikke andre markeder i Norden. Og man kommer ikke nærmere Norge.»

Små endringer avslører store planer for Amazon-satsingen i Europa, ifølge ekspert.

Publisert

I februar meldte Shifter at Amazon søker folk som snakker norsk. Nå har aktører som leverer til de europeiske markedene netthandelgiganten opererer i fått beskjed om at de snart kan tilby salg og distribusjon til Sverige, ifølge kilder Shifter har vært i kontakt med. Det samme melder svenske Breakit og Forlagspodden.

– Det vi har hørt, er at Amazon lanserer i Sverige dette året. For å si det sånn: det utelukker ikke andre markeder i Norden. Og man kommer ikke nærmere Norge enn Sverige, sier Amazon-kjenner og daglig leder i Dash Retail Consulting Lt., Markus Varsikko.

– Jeg synes den beste måten å snakke om dette på, er mulighetene det gir. Men jeg får mye mer respons når jeg forteller butikker og leverandører at det straks står 2000 ekstra konkurrenter i bakgården deres, påpeker han.

For å dekke det akutte informasjonsbehovet under utbruddet av COVID-19 tilbyr vi nå SHIFTER+ gratis de første 30 dagene. Og reduserer samtidig prisen på månedsabonnementet. Du kan når som helst si opp abonnementet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Abonnement SHIFTER+
Kampanje
GRATIS første 30 dager,
deretter 129,- per mnd

Bestill her

Årsabonnement på SHIFTER+
1290,- per år (107,- pr mnd)


Bestill her