Geir Sand Nilsen (f.v.), Øystein Høie, Ida Pernille Hatlebrekke, Dan Pedersen og Per Øyvind Skard.
Geir Sand Nilsen (f.v.), Øystein Høie, Ida Pernille Hatlebrekke, Dan Pedersen og Per Øyvind Skard.

Her er Fauna-Øysteins nye stjernelag

Den tidligere Dreams-sjefen henter inn tungvektere til sin klimastartup.

Publisert Sist oppdatert

Øystein Høie forlot jobben som leder for den svenske sparestartupen Dreams i fjor, for å starte et fordelsprogram for klimavennlig forbruk. På tampen av fjoråret kunne Shifter melde at miljøgründeren fikk inn medietoppen Synne Asheim Haga som innholdssjef. 26-åringen hadde gjort lynkarriere i lokalavisen Porten, som en av de yngste mediesjefene i landet.

Nå har han fått på plass et styre med flere kjente tech-profiler til startupen som vil gi bonuspoeng hver gang du gjør et klimavennlig kjøp.

Høies tidligere Hardware.no- og Tek.no-kompanjong Per Øivind Skard går inn som styreleder. Skard har vært direktør for IKT-Norge, og også sittet i styrene til Norsk Tipping, USBL, Nemitek og Gudbrandsdalen Energi.

Den tidligere Folk-sjefen og nå bærekraftsdirektøren i miljøstartupen Looping, Ida Pernille Hatlebrekke, går også inn i styret.

Sist, men ikke minst får Høie inn edtech-nestoren Geir Sand Nilsen, kjent fra EdTech Foundry , Mobilskolen og Fanbooster. I fjor ble han landskjent i Skole-Norge, da han sto bak Facebook-fenomenet "Korona-forum for digitale lærere", som raskt fikk over 60.000 medlemmer i en tid hvor skolene var desperate etter å utveksle erfaringer og ideer om gode løsninger for undervisning hjemme.

– Vi har brukt nettverket vårt for å finne fire styremedlemmer som kan utfylle hverandre, og skape gode diskusjoner. Det har tatt tid, men nå tror vi at vi har det optimale styret for å lansere Fauna og ta oss til neste kapitalrunde, forteller Fauna-sjef Øystein Høie til Shifter.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

FAUNA ECO AS

Fauna Eco AS har utviklet et lojalitetsprogram kalt FAUNA for bærekraftig handel. Forbrukere blir belønnet for å benytte seg av grønne selskaper og gjøre grønn handel.

Les mer om selskapet her

OSLO

Øystein Høie

0-5

Se hele selskapsprofilen
Powered by Labrador CMS