Satt på vent. På nettsiden til Qinfen.de får ikke den nysgjerrige ikke vite mye mer enn at den «kommer snart». Men hvor snart vet ikke BNP Paribas.
Satt på vent. På nettsiden til Qinfen.de får ikke den nysgjerrige ikke vite mye mer enn at den «kommer snart». Men hvor snart vet ikke BNP Paribas.

Huddlestock tjener på at hovedpartneren ikke har trykket på startknappen

Markedsføringsportalen til Huddlestocks samarbeid med storbanken BNP Paribas er satt på vent – på ubestemt tid. Det er til fordel for det norske fintech-selskapet, som nå kan sikre seg inntekter tidligere enn planlagt.

Publisert

I forrige uke meldte Huddlestock om to nye avtaler i Tyskland. De kan på hver sin måte gi en pekepinn om veien videre for fintech-selskapet.

Kapitalforvalteren Pecunia skal ta i bruk hovedproduktet til det norske selskapet, plattformen Apex, mens Donau Capital, som tilbyr en meglerhus-as-a-service-løsning, har inngått en avtale om Huddlestocks andre produkt, Bedrock, som er trading-delen av Apex-plattformen.

- Avtalen med Pecunia er en direkte konsekvens av lanseringen vi hadde den 20 januar. Den vil også sikre oss en hyggelig inntjening litt tidligere enn planlagt, sier John E. Skajem, administrende direktør i Huddlestock til Shifter.

For å lese artikkelen må du ha abonnement på Shifter+

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Årsabonnement på SHIFTER+
3690,- per årBestill her

Månedsabonnement på SHIFTER+
369,- per mndBestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år

Bestill her

Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 129,- per mnd

Bestill her