Andreas Bjerke, CEO i ZTL.
Andreas Bjerke, CEO i ZTL.

Investinor investerer 6,5 millioner i fintech-startup

ZTL får med seg Investinor i en overtegnet emisjon.

Publisert Sist oppdatert

Fintech-startupen ZTL Payment Solution har hentet 27 millioner kroner i en overtegnet emisjonsrunde. Med på laget blir blant annet Investinor, som i første omgang går inn med 6,5 millioner kroner.

I april fikk selskapet konsesjon fra Finanstilsynet. I tillegg fikk selskapet PSD2-lisenser for betalingsinitiering og kontoinformasjon.

Selskapsinformasjon fra Caphub.io

ZTL PAYMENT SOLUTION AS

ZTL Payment Solution AS har utviklet en tilpasningsdyktig B2B betalingsplattform som utfordrer de tradisjonelle banktjenestene. Betalingsløsningen skal muliggjøre integrering gjennom API til eksisterende ERP-systemer, banker og annet.

Les mer om selskapet her

OSLO

Andreas Bjerke

6-10

  • ANAKO AS
  • MARKET SURVEILLANCE AS
  • NEW & COMPANY AS
Se hele selskapsprofilen

Selskapet, som ble etablert sommeren 2018, er startet av Andreas Bjerke og Stein Guldbransen som begge har lang fartstid fra banker som Citibank, Swedbank, JPMorgan, DNB og SEB Markets.

Investeringsdirektør i Investinor Patrick Sandahl forteller til Finansavisen at gründernes tidligere erfaring var avgjørende.

– Fintech har vært veldig hypet de seneste årene, og har nærmest vært priset som enhjørninger(verdsatt til over en mrd. dollar, red. anm.) kun på bakgrunn av en id og en powerpoint-presentasjonen, sier Sandahl, og legger til:

– Jeg har jobbet i bank selv, og har aldri hatt troen på små app-selskaper med team uten erfaring fra innsiden som hevder de skal «disrupte» bankene. Derfor har vi ikke gått inn i fintech før nå.

Powered by Labrador CMS